Seriekamp mot Ammerud – Fredrikstad

Seriekamp mot Ammerud

2`dre serierunde ble spilt mot Ammerud i Oslo på lørdag.

Med en klar ambisjon om å vinne vår pulje, gledet vi oss til kamp på lørdag. Ammerud visste vi ikke mye om, annet enn at de hadde spilt jevnt mot lag vi tidligere har slått klart. Med en positiv erfaring fra forrige helgs Peter Wesselcup, var vi optimistiske foran helgens kamp.

Det startet ok. FBK jentene tok relativt raskt føringen og ledet store deler av første omgang med 3 – 4 mål. Allikevel var det langt fra overbevisende og jentene så ut som om de hadde lyst å gjøre noe helt annet enn å spille håndball denne lørdagen. Det var mye personlige feil, stillestående angrep og i forsvar stod jentene helt flatt. De relativt ufarlige skytterne til Ammerud, slapp lett til og keeperne fikk lite hjelp. Til pause stod det 13 – 9 til FBK

2 dre omgang startet der den første slapp hvor FBK kontrollerte uten å overbevise.  En liten periode i omgangen skrudde jentene plutselig opp tempo og økte fra 2 til 6 måls ledelse på et blunk, så var det stopp. Vi slapp Ammerud fullstendig inn i kampen og med knappest mulig margin vant vi 24 – 23.

Vi gleder oss over to poeng, men kom igjen jenter! Dette kan dere bedre! Ta på dere smilet og unn dere gleden av å vinne  – stort! 🙂