Knepent tap for Byåsen – Fredrikstad

Knepent tap for Byåsen

Tente FBK jenter holdt følge med Byåsen, men for mange personlige feil ødela sjansene.

Med oppløftende spill fra Larvik kampen ble det et morsomt oppgjør mot Byåsen i Kongstenhallen i går kveld.

Jentene holdt lenge følge med stjernene fra Trondheim og en periode ut i 1 omgang burde faktisk FBK ha ledet med 3 – 4 mål. Desverre ble det for mange brente 100% sjanser og personlige «junior» feil som ødela disse mulighetene. Spillemessig er jentene på høyde, men det kan virke som om det mangler litt i troen på egne ferdigheter og at de faktisk kan slå de beste. Når det er sagt, var det mye bra å ta med seg .Ved siden av Kari Brattset som fikk en fortjent oppmerksomhet som FBK`s beste viste også Emilie Wernersen seg fra en positiv side. Hun har et enormt potensiale  – om hun velger å tro på det selv. I mål stod Ekaterina en god kamp, men får trekk for noen utkast av det hårreisende slaget, rett i klypene til Byåsen. Da er det mål i mot tvert…

I sum er spillet jentene oppviser oppløftende med tanke på kampen om poeng og plass i neste års eliteserie. Til helgen er jentene i England for å møte deres landslag. Vi ønsker en god tur og lykke til. Håper dette blir en positiv og nyttig erfaring å få med seg.