Tente FBK jenter holdt følge med Byåsen, men for mange personlige feil ødela sjansene.

Med oppløftende spill fra Larvik kampen ble det et morsomt oppgjør mot Byåsen i Kongstenhallen i går kveld.

Jentene holdt lenge følge med stjernene fra Trondheim og en periode ut i 1 omgang burde faktisk FBK ha ledet med 3 – 4 mål. Desverre ble det for mange brente 100% sjanser og personlige «junior» feil som ødela disse mulighetene. Spillemessig er jentene på høyde, men det kan virke som om det mangler litt i troen på egne ferdigheter og at de faktisk kan slå de beste. Når det er sagt, var det mye bra å ta med seg .Ved siden av Kari Brattset som fikk en fortjent oppmerksomhet som FBK`s beste viste også Emilie Wernersen seg fra en positiv side. Hun har et enormt potensiale  – om hun velger å tro på det selv. I mål stod Ekaterina en god kamp, men får trekk for noen utkast av det hårreisende slaget, rett i klypene til Byåsen. Da er det mål i mot tvert…

I sum er spillet jentene oppviser oppløftende med tanke på kampen om poeng og plass i neste års eliteserie. Til helgen er jentene i England for å møte deres landslag. Vi ønsker en god tur og lykke til. Håper dette blir en positiv og nyttig erfaring å få med seg.

Les mer i Fredrikstad Blad