Det smakte!!! – Fredrikstad

Det smakte!!!

Det ble en spennende kveld i Kongstenhallen når jentene våre endelig tok sesongens første hjemmeseier med 28 - 22 over Flint Tønsberg.

Flint Tønsberg gikk hardt ut og tok tidlig kommando i kampen. Fredrikstad slet og hang på gjennom hele første omgang, men vi skal innrømme vi satt med en litt ekkel følelse av at det ikke denne gangen heller skulle lykkes når Flint tok ledelsen rett før pause.

2 dre omgang startet med utligning av FBK, men vi ble nok en gang hengende et lite hakk bak i en halv omgang.  Plutselig sjedde det noe. Ekaterina gjorde noen viktige redninger og samtidig utnyttet jentene muligheten og putta i andre enden. Vi lå plutselig 3 foran og derfra og inn hadde vi full kontroll – Det var deilig å se.

Gratulerer jenter  – dette trengte vi alle!

Mer om kampen i FB