Enkel seier for FBK J95 mot Halden – Fredrikstad

Enkel seier for FBK J95 mot Halden

Etter noen sure tap siste tiden, var jentene klare for seier mot Halden i dagens seriekamp.

Sist lagene møttes, vant FBK jentene enkelt 28 – 15 og var klare for nok en seier i dagens seriekamp.

De virket pigge i kroppen, men med to kantspillere ute med sykdomsforfall, ble det litt rokkeringer i forhold til vante posisjoner. Mulig dette bidro til de mange tekniske feil jentene hadde innledningsvis, men vi har sett det før og det er ikke første gangen jentene sliter litt med å komme igang. Tross dette tok FBK raskt føringen, men med en feilprosent på rundt 50 kunne ledelsen etter først omgang vært klart større.

Utover i andre omgang var det aldri noen tvil om at FBK ville dra dette i land. Keeper Malin hadde en god dag mellom stengene og forsvaret spilte til godkjent. Dette tiltross, er tempo fremover for lavt og de mangler tilsynelatende beslutsomhet i avslutningsfasen. Det virker som om laget lett slipper seg ned på motstanders nivå fremfor å legge inn et ekstra gear og virkelig vise de hvor skapet skal stå.

Vi tar allikevel med oss det positive og ser frem til siste seriekamp før jul hjemme mot Trøgstad i Borgehallen lørdag 26 november kl. 14.00