Knepent tap mot Ski – Fredrikstad

Knepent tap mot Ski

I en kamp som ble jevnere en man trodde innledningsvis, trakk Ski det lengste strået.

Det var med forhåpning og positiv innstilling jentene entret banen i Skihallen i går kveld. Tross skader og sykdomsforfall, hadde jentene en klar ambisjon om å gå seirende ut av denne viktige kampen.

Det var derfor litt overraskende å se de i kampens innledning. Første omgang var preget av bomskudd, lavt tempo og en del personlige feil. Det så rett og slett ut som om flere ikke hadde helt tro på seg selv, noe som er underlig med to kalasseiere i bagasjen inn mot denne kampen.Ved pause ledet Ski 16 – 10 og det så rett og slett ikke bra ut.

Pausen må ha blitt brukt godt for i 2 omgang var det som om det var et nytt lag på banen. Det ble lagt om til 5-1 forsvar og fremover var det en helt annen innstillling. 3 raske mål ga raskt kontakt og håp om at dette kunne gå allikevel. Og som flere ganger før denne sesongen hanket jentene sakte med sikkert inn ledelsen med utligning 5 minutter før full tid. Lagene holdt så følge før Ski fikk kranglet inn sitt vinnermål med 1 minutt igjen og 27 – 26 seier.

Nok en gang hold det altså nesten. Av sesongens 26 kamper har 8 endt med tap hvorav 6 av de med ett mål. Totalt sett imponerer jentene og viser at det er lite som skal til for å nå helt opp. Da er det bare å legge denne kampen bak seg og glede seg til søndag og ny kamp mot et antatt revansjelystent Rygge.