FBK Juniorjentene overbeviste! – Fredrikstad

FBK Juniorjentene overbeviste!

Etter uavgjort og ettmålstap i to første seriekamper var FBK jentene vinnelystne!

Det var heltente Fredrikstad jenter som entret banen i Borgehallen lørdag. En serieåpning med uavgjort og tap krevde at jentene måtte vinne får å ha noe håp om å nå ønsket sluttspill.

Kampen åpnet relativt rolig og begge lag så ut til å «føle» litt på hverandre. FBK virket nervøse. De spilte ukonsentrert og med mange tekniske feil ble det mye sjansesløsing og jentene var ikke i nærheten av hva vi har sett de kan. Tross dette, spilte de bra i forsvar og til pause ledet FBK 12 – 6. Komfortabelt, men med hawaii håndballen i 1 omgang kunne alt skje.

2 omgang var ikke mer en 1 minutt gammel så hadde jentene klinka inn 2 mål. Det så rett og slett ut som om de hadde bytta ut vann i flaskene med Møllers tran og Red Bull. Bunnsolid forsvar , løpsvilje, sikre pastninger og lynhurtige kontringer – Det var rett og slett morro!! Og med èn teknisk feil i hele omgangen vant jentene soleklart 37 – 13.

To viktige poeng og selvtillit i bagen til vi får to veldig vanskelige bortekamper mot Ski torsdag 3 november og Rygge søndag 6. Vinnes disse to er vi godt på vei mot et av sesongens hovedmål, A- sluttspill i serien.