Knepent tap mot NitHak i spennende seriekamp – Fredrikstad

Knepent tap mot NitHak i spennende seriekamp

2 runde i serien ble spilt hjemme i Gressvikhallen mot Nit Hak. Et lag FBK tapte for med 1 mål i Hummelcup for noen uker siden.

Revansjelysten var stor og det var et lag FBK jentene absolutt har potensiale til å slå, men det krever full konsentrasjon og oppmerksomhet mot bakskytterne deres – og der kan man vel si det glapp litt…

Det tok litt tid før kampen kom ordentlig i gang og lagene fulgte hverandre tett frem til pause, men med knapp margin i favør Nit Hak. Distanseskuddene våre sitter ikke mot en god Nit Hak keeper og vi blir avhengige av å spille oss til sjanser. FBK jentene gjør dette bra, men i andre enden får vi ikke helt taket på Nit Hak sine nevnte skyttere som scorer jevnt og trutt.

Halveis ut i 2 omgang har Nit Hak en 5 måls ledelse og Anders ber om time out. Han gjør noen justeringer på laget  og jentene markerer ut Nit Hak sin ene skytter med vår ene kantspiller. Selv om vi mister litt av kontringsmulighetene, hjelper dette umiddelbart og en 22 – 17 ledelse til Nit Hak blir til 24 – 24 med 30 sekunder igjen å spille – dette skal ikke glippe!

Avslutningsvis får Nit Hak frikast og hvordan den ballen går i mål lurer vi vel på ennå, men reprisen fra Hummelcup er et faktum…

Tapet var surt, men all honnør til jentene for ukuelig innsats og en opphenting det står respekt av. Nå blir det seriepause, med ny Bring kvalifisering helgen 14 – 16 Oktober. Vi gleder oss.