Uavgjort i Seriepremieren mot Oppsal – Fredrikstad

Uavgjort i Seriepremieren mot Oppsal

FBK juniorjentene serieåpnet mot Oppsal i Oslo søndag ettermiddag og det var på forhånd ventet en vanskelig kamp mot et Oppsal lag som gikk lett videre i sin Bring kvalifisering.

Jentene ankom Oppsal Arena fokuserte, men rolige. Siste tids turneringer hadde vist at de er fullt på høyde med de beste når spillet glir og man har lave nok skuldre til å unngå for mange personlige feil.

Og for en åpning!

Jentene gikk rett i angrep og viste ingen respekt for Oppsal. Kontant spill, ingen nøling og 3 – 0 til FBK jentene etter få minutter. En pangstart med håp om at dette kunne bli «gøy i by`n», men som kjent snur det fort i håndball…10 minutter senere stod det 6 – 4 til Oppsal og Anders Pollen tok en «time out» for FBK. Spillet justerte seg noe, men det ble en omgang som hele tiden «nesten holdt» og til pause lå FBK et mål bak.

2´dre omgang begynte slik første sluttet.

Spill som bølget begge veier og et FBK som ikke helt maktet å hente igjen Oppsal. Det var høyt tempo i spillet og mange sjanser. To gode målvakter sørget hver for seg at lagene holdt kontakt, men så glapp det litt for FBK. Et kvarter før full tid hadde Oppsal reist litt i fra og ledet 22 – 17. Skulle dette ende i kollaps?

Neida, jentene fra Plankeby´n viste en fantstisk lagmoral og innsatsvilje. Et Oppsal på høygear ble temmet og 22 – 17 endte i 30 – 30!  En suveren opphenting som viser at kampen ikke er over før dommer har blåst. Bra jenter!

Neste kamp er mot Nit Hak hjemme i Gressvik hallen førstkommende søndag kl. 13.50. Det blir tøft, men jenter fra Fredrikstad er tøffere!