Lovende spill i Hummel Nordstrand Cup 2011 – Fredrikstad

Lovende spill i Hummel Nordstrand Cup 2011

Da var "premieren" unnagjort for våre juniorjenter. Bra spill i Hummelcup 2011 gir optimisme mot resten av sesongen.

Det var en spent gjeng med jenter – og foreldre som møtte i Oslo til den første offisielle turneringen med nytt lag. Noen ukers trening og 3 treningskamper skulle testes ut. Noen av jentene uttalte at det var litt «rart» å spille kamp med nytt lag. Nye draktfarger og kanskje noe i overkant forventnings/ håpefulle foreldre på tribunen dannet rammen og opptakten til noe mange har ventet på – og hvilken start…

Det begynte veldig bra med seier 24 – 12 mot Rælingen 2. Kanskje ikke helt riktig målestokk, men godt for selvtilliten. Neste kamp mot Nit-Hak visste vi ville bli tøff, men jentene ga ikke ved døra og en spennende kamp endte med knepent tap 18-19. Siste kamp i gruppespillet slo vi Storhamar 21-18 og plass i A- sluttspillet var sikret. Kjempebra!

1/8 dels finalen mot Os Turn på søndag, ble i overkant spennende. 17 – 17 etter full tid og tap 18-17 etter «sudden death».  Man hang litt med hodet i to minutter etter dette tapet, men i sum har jentene denne helgen vist at laget har stort potensiale for utvikling og ikke minst et stort register å spille på. Med ytterligere noen ukers trening og en cup i Sverige om 14 dager i bagasjen, gleder vi oss til «alvoret» begynner med Bring kvalifisering og ordinært seriespill. ( Se terminliste og resultater ).

For ytterligere informasjon, se link til cupsidene: http://www.nifcup.no/