Vi er på gang… – Fredrikstad

Vi er på gang…

Den aller første samlingen for jenter 16 i ballklubben er gjennomført.

Fra både trener, lagledelse, foreldres og ikke minst jentenes side, har det vært en samling som på alle måter har vært vellykket og samtidig sådd noen forventningsfulle spirer til sesongen som venter. 

Jentene har vært testet og det har vært gjennomført tildels tøffe treningsøkter for å se hvor jentene står i forhold til sesongstart. Dette sammen med en positiv sosial samling, virker å ha gitt jentene et skikkelig kick inn mot sesongen. Latteren har sittet løst og i de to kampene som ble arrangert på mandag, gnistret det av en gjeng jenter som virkelig vil vise seg frem.

Første kamp mot Rygge J95 ble desverre tap 27 – 35 uten at det la noen særlig demper på stemningen. Tatt i betrakting at dette var aller første kamp etter knapt 1 1/2 ukes trening sammen, er det mye positivt i vente. Vi skulle faktisk ikke vente lenger enn til neste kamp mot Tveter J94 noen timer senere, før de klinte til med seier 47 – 24! «Vi legger ikke for mye vekt på resultat i dag, men det var mye som var veldig bra, samtidig som det er en del å jobbe med. Alt i alt en veldig positiv samling», oppsummerte trener Anders Pollen.

Nå skal jentene ha ordinær trening frem til Hummel cup 19 – 21 August i Oslo for deretter å reise til Gøteborg og Kortedala Cup 2 – 4 September. 

Vi gleder oss!