Tap mot Stabæk – Fredrikstad

Tap mot Stabæk

Lørdag var det siste runde i Postenligaen 2010/2011.

Fredrikstad tok turen til Stabæk i siste og avgjørende runde i Postenligaen.

Det var et Fredrikstad lag som «sjokket» Stabæk i åpningen av kampen, og ledet 3-0, noe som førte til en rekord tidlig time-out fra Stabæk. Det hjalp ikke hjemmelaget nevneverdig, for det var Fredrikstad som kunne gå til pause med en ledelse på 15-11.

Men så skjedde det noe i starten av 2. omgang. Fredrikstad klarte ikke å score på 11. minutter, og hjemmelaget spiste hurtig opp Fredrikstad sin ledelse, og gikk opp i føringen. Fredrikstad kjempet seg tilbake, og ledet 24-23, men det var hjemmelaget som til slutt trakk det lengste strået.

Stabæk vant 28-24.

Det betyr at Fredrikstad må ut i kvalikk for å spille Postenliga også neste sesong. Glassverket blir motstander i kvalifiseringen.

Vi kommer tilbake med tidspunkt for de 2 kampene.