Rå opphenting – Fredrikstad

Rå opphenting

Det ble en thriller avsluttning på søndagens oppgjør mot Nordstrand. FBK kjempet og kjempet og vant til slutt 23-22

Nordstrand startet kampen best og ledet hele 1. omgangen. FBK var ikke med på notene, og Nordstrand kunne gå til pause med ledelse 15-9.

FBK jentene hadde brukt pausen godt, og med hjelp av et fantastisk hjemmepublikum kunne opphentingen starte.

De 843 tilskuerne løftet jentene frem, og mens FBK «stengte» bakover og begynte å lage mål, ble forspranget til Nordstrand sakte spist opp.

Etter 50 minutters spill var stillingen 19-19. Nordstrand ledet både 21-20 og 22-21, men FBK jentene ville mest på slutten, og en fantastisk sluttspurt ga seier 23-22.

Det fører FBK opp på 9. plass med 14 poeng.

Neste hjemmekamp er allerede på onsdag, da selveste Larvik kommer på besøk i Kongstenhallen.