Tøff dag på jobben – Fredrikstad

Tøff dag på jobben

Søndag var Vipers Kristiansand på besøk i Plankebyen. Det endte med seier 26-20 til gjestene.

Det ble en tøff dag på jobben for FBK jentene, hjemmelaget ledet 1-0, men etter det var gjestene best. FBK fant aldri ut av Vipers sitt offensive forsvar, og det ble mange tekniske feil for hjemmelaget.

Etter søndagens runde ligger FBK fortsatt på 8. plass, ettersom både Flint og Sola også tapte sine kamper. Nordstrand vant sin kamp mot Selbu, og det ligger derfor ann til en meget viktig kamp mot Nordstrand hjemme i Kongstenhallen 20. mars.

 

Kampfakta:
FBK – Vipers 20-26 (8-15)

520 tilskuere i Kongstenhallen

Målscorere FBK: Kamilla Ersek 7, Katharina S. Olsen 3, Kine R. Kristiansen 3, Martine Hovden 3, Emilie Wernersen 3, Tone Hov Karlsen 1.

Toppscoerer Vipers: Ingunn Birkeland og Emma Jonsson begge 6.