Viktig seier mot Flint – Fredrikstad

Viktig seier mot Flint

Søndag var Flint på besøk i Kongstenhallen, og Fredrikstad måtte vinne for å holde følge med de andre lagene.

Flint kom til fredrikstad med seier over Stabæk i forrige runde i bagasjen, og var fulle av selvtillit. Men et Fredrikstad lag som viste hvor viktig kampen var, var klare fra start, og Fredrikstad muren stoppet det Flint hadde å komme med i 1. omgang. Fredrikstad var i ledelsen hele 1. omgang, og til pause var stillingen 13-10 til FBK.

2. omgang startet på værst tenkelige måte. Flint kom med lyn og torden, og kjempet seg opp i en 5 målsledelse, før FBK igjen våknet. Derfra og inn var det FBK som styrte, og kunne gå opp i en tomåls ledelse 2 minutter før slutt. Flint reduserer, men FBK vinner en spennende og intens kamp 25-24.

 

Kampfakta:
FBK – Flint 25-24 (13-10)

434 tilskuere i Kongstenhallen

Målscorere FBK: Kamilla Ersek 7, Emilie Wernersen 6, Anette Hovind Johansen 4, Ida Wernersen 2, Katharina S. Olsen 2, Lisa F. Bernhardsen 2, Kine R. Kristiansen 1, Martine Hovden 1

Toppscorer Flint: Marianne Iversen 6