Knepent tap i Kristiansand – Fredrikstad

Knepent tap i Kristiansand

Onsdag var FBK jentene på tur til Kristiansand, og det tøffe bortemøte mot Vipers.

Vipers startet kampen best å gikk opp i en 5-2 ledelse, deretter var det FBK som skulle føre kampen, og utlignet til 6-6. Derfra var det en jevn 1. omgang frem til pause, hvor hjemmelaget kunne gå til hvilen med en 11-10 ledelse.

2. omgang startet på værst tenkelig hvis for FBK. Vipers gikk raskt opp i en 19-12 ledelse, og FBK kom bakpå.

Men en meget god periode for FBK, hvor de stengte helt bakover, gjorde at det igjen var spenning på stillingen 22-22.

De siste minuttene av kampen ble avgjort av hjemmebanefordelen, og Vipers vant til slutt 26-23.

Etter en god bortekamp, som desverre ikke holdt helt inn, gleder vi oss til neste hjemmekamp den 6. november.