En deilig seier over Nit/Hak 32-30 – Fredrikstad

En deilig seier over Nit/Hak 32-30

Dette ble kvelden da vi endelig skulle seire over Nit/Hak i 2 divisjon. Både Junior og 2 divisjon har ofte tapt mot dem. I kveld var Fredrikstad i føringen hele kampen og leder med 5 mål på det meste. Mot slutten av kampen ble det imidlertid veldig jevnt og vi leder kun med 1 mål. Tankene gikk tilbake til forrige kamp mot Halden der vi ledet hele veien, men tapte i siste sekund. Vår keeper Emilie gjør imidlertid noen helt avgjørende redninger på slutten samtidig som vi scorer. Tina Knudsen gjør en kjempeinnsats i de siste minuttene og er med å avgjøre i vår favør. Dermed blir det seier 32-30 etter 19-15 til pause.

Toppscorer ble Sanne 7 mål. Banens beste for Fredrikstad ble keeper Emilie Teistung