Klare for A-sluttspill, årets 5 strake seier – Fredrikstad

Klare for A-sluttspill, årets 5 strake seier

Nok en herlig seier til juniorene, 33-22 over Langhus.

Jentene startet knalltøft i forsvar og Langhus kom ikke i skuddposisjon. Det resulterte i at etter 15 minutter var stillingen 11-3 til FBK. De fortsatte og presse på forover og gikk av banen etter halvspilt tid med stillingen 17-11. I garderoben fikk de klar beskjed om å fortsette jobben i forsvar. Spesielt venstre backen til Langhus var en spiller med et stort skuddrepertoar. Her måtte vekselen mellom 2er og 3er være tett. Anders ønsket at forsvaret skulle presse fra venstre mot høyre og heller slippe opp på kant. Spillet forover gikk utmerket og vi hadde så å si alle jentene på scoringslista. Mange kontringsmål, men også flere gode oppvisninger i etablert angrep – der jentene trøkker på og får forsvaret til Langhus helt på svai. Etter de første 5 minuttene i 2. omgang hadde jentene putta 6 mål og vi ledet 23-13 – og den ledelsen holdt vi gjennom resten av kampen. Juniorene vinner 33-22 og er dermed klare for A-sluttspill i J18. Heia FBK