Eksotisk mat langs brygga i Fredrikstad – Fredrikstad

De populære restaurantene Thai Market, Wok & Bowl Market og NOMADS Social Dining har i flere år vært en viktig samarbeidspartner for Fredrikstad Ballklubb. De tre konseptene er ulike, ut fra ønsker og behov, men er alle basert på Thai og annen asiatisk mat tilberedt av ferske og rene råvarer.

Thai Market

“TELL ME WHAT YOU EAT, AND I SHALL TELL YOU WHAT YOU ARE”

Hjertet i alle Thai måltider er harmonien mellom de forskjellige smakene og konsistensen i ingrediensene som benyttes. Det viktige er å balansere mellom det sure og det søte, og at krydderiene harmonerer med konsistens og de ferske råvarenes kvaliteter. «Dette er akkurat hva våre kokker fra Thailand gjør», sier Terje Olsen som driver de tre restaurantene på brygga i Fredrikstad.

Bordbestilling kan gjøres enkelt på www.thaimarket.no

NOMADS Social Dining

Nomads er det nyeste restaurantkonseptet på brygga i Fredrikstad. Med Asiatisk inspirert tapas er dette steder for «sharing and caring». Det finnes ikke noe mer sosialt enn å få en masse deilig tapas på bordet og dele med gode venner! At det i tillegg ligger ved sjøkanten, har en deilig atmosfære og spiller lun musikk, setter standarden for kvelden – det er NOMADS!

Sjekk ut menyen og reserver bord på www.nomads.no

Wok & Bowl Market

Sunt. Ferskt. Raskt.
På Wok & Bowl market får du rask kvalitetsmat du kan nyte i restauranten eller ta med deg i farten. Menyene består kun av ferske og sunne råvarer uten tilsetningsstoffer og du velger selv sammensetningen i din Wok. Man tar utgangspunkt i en selvvalgt base, legger til sine favorittgrønnsaker og kjøtt. Deretter topper man det hele med en av deres seks sauser. Maten tilberedes over åpen flamme på tre minutter. Større take away oppdrag kan også bestilles på post@wokmarket.no