Gjerpen HK Skien-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale – Fredrikstad

Gjerpen HK Skien-Fredrikstad Bkl., Eliteserien Kvinner > Forhåndsomtale

De som leser tabeller i Skien og Fredrikstad har kanskje ikke hatt den mest lystige vinteren, og slik situasjonen er nå så møtes 2 lag med enorm lyst til å vinne den neste kampen. For vår del så er det kampen om en plass i sluttspillet som er viktig. Dette vil forlenge sesongen vår, og kan gi oss noen ekstra kamper mot meget god motstand, noe som igjen gir oss erfaring. For Gjerpen sin del så har de 3 kamper igjen av sesongen, og bør nok helst vinne alle 3 for å unngå direkte nedrykk. Jeg tror vi møter en gjeng som vil ofre mye for å vinne, men jeg vet at vi kommer med en enorm revansjelyst og store ambisjoner om å vinne!

Igjen så har jentene levert en god treningsuke, samtidig som de har vært inne på Norges Idrettshøgskole og Olympiatoppen for å teste styrke, spenst og hurtighet. Det har vært mange dueller, en del tempo og mange repetisjoner. Fokuset har vært jevnt over meget godt, og det skaper for meg en god porsjon selvtillit. Det å levere gode treningsøkter over tid, det skaper også større tro på egne ferdigheter, og det ønsker jeg at vi skal få utløp for i kampen på søndag.

Nå handler det mest om å svare på forventningene til oss selv og hverandre. Vi kommer helt klart til å bomme på noen skudd, kanskje kommer det et par tekniske feil, og mest sannsynlig så slipper vi også inn et mål eller to… Men forventningen til hverandre skal være på gjennomføring! Vi forventer 100% av samtlige som drar til Skien.

 100% – hverken mer eller mindre

Jeg gleder meg også til en tur med ferja fra Moss til Horten, en svele og en kaffe er helt innertier for meg i min forberedelse til kamp 🙂

Vi ses i hallen:)

Eirik