Fredrikstad Bkl.-Flint Tønsberg, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale – Fredrikstad

Fredrikstad Bkl.-Flint Tønsberg, REMA 1000-ligaen Kvinner 2122 > Forhåndsomtale

Vi går en hektisk og spennende periode i møte, og i løpet av de neste 32 dagene skal FBK spille 5 seriekamper i REMA 1000-ligaen og en kvartfinale i NM.

Første motstander er nyopprykkede Flint Tønsberg! Laget som står på motsatt banehalvdel på søndag har hatt en poengmessig svak start på sesongen, men det er ingen grunn til å la seg lure, de har nemlig tapt med knapp margin mot både Molde, Fana og Byåsen. De fikk også tilbake to rutinerte spillere i Kristiane Stormoen og Ellen Folkvord rett før sesongstart fra Storhamar, to spillere som vil løfte det unge laget.

For FBK sin del, har prestasjonene variert noe i løpet av sesongstarten. Dette er naturlig med tanke på gjennomsnittsalderen og mange nye spillere, men til tross for dette har det hovedsakelig vært svært gode tendenser fra det «nye» laget. Kampene har vært preget av aggressivitet, høyt tempo og underholdende håndball. På bakgrunn av dette går FBK inn i kampen mot Flint med en veldig offensiv innstilling. Vi vet at Flint er et kollektivt bra lag, og vi er avhengig av fokus og aggressivitet for å være på vårt beste.

Vi nyter at vi går inn i en hektisk kampperiode og vi gleder oss alltid til kamper på hjemmebane med vårt fantastiske publikum i ryggen!

Kjøp billetter til søndagens kamp mot Flint i Kongstenhallen kl 16:00:

I appen: https://fbk.woow.no/goToAPP?bm=469

På nettsiden: https://fbk.woow.no/#!/match/buy/469