For første gang i historien har FBK inngått partnerskap med Dominos, og vi er svært spente!

Det er ingen tvil om at det blir pizza fra Dominos til folket og spillerne i sesongen 22/23. Domino’s Pizza Fredrikstad har et stort utvalg og alltid ferske råvarer. Rett og slett kvalitetspizza til lave priser. Digg pizza, digge deals, digge priser.

Dominos Pizza Fredrikstad ble etablert midt i Fredrikstad Sentrum (Storgata 32) for 5 år siden og har siden vært en favoritt for mange i byen. FBK er derfor glade for å inngå samarbeidsavtale med Dominos Pizza Fredrikstad, i tillegg til at de kjøpte en av våre FBK spillere under «kjøp meg» kampanjen.

Daglig leder hos Dominos Pizza Fredrikstad sier følgende om partnerskapet:

Vi er stolt over kunne være med som partner for Fredrikstad Ballklubb. Domino’s Fredrikstad skal heie på dere mot toppen. Vi er glade for å kunne være en del av samarbeidet rundt klubben og et lokalt engasjement sammen.

Patrick Sæten-Harr, daglig leder Dominos Pizza Fredrikstad

Tre av FBKs favorittpizzaer er Hangry, Hvit Bacon av Hellstrøm og Pepperoni & Ananas.

Finn dine favoritter hos Domino’s Pizza Fredrikstad på nettsiden:

Patrick & Co hos Dominos Pizza Fredrikstad leverer alltid fantastiske pizzaer!