Folkest spiller

Gjennom kampanjen FOLKETS SPILLER vil alle midler gå uavkortet til søket etter ennå en stjernespiller!

Ingenting er som et skikkelig godt grep om ballen – det vet alle som spiller håndball. Bli med å være en av de som bidrar til å holde grepet. Grepet om eliteserien, de gode spillerne, økonomien og ballen.

Vi håper at nettopp du ønsker å bli med på laget og bidra til ytterligere forsterkninger av spillerstallen. Gjennom kampanjen FOLKETS SPILLER vil alle midler gå uavkortet til søket etter ennå en stjernespiller!

I Fredrikstad Ballklubb jakter vi på begeistring og vinnervilje, det gir oss go-følelsen. Det skaper entusiasmen og spennende sportslige øyeblikk på banen og på trening

Fredrikstad Ballkubb spiller håndball i verdens tøffeste håndball-liga for damer, akkurat nå ligger vi på 6 plass. Rett under storlag som Vipers, Larvik og Storhamar. FBK-jentene har gjort en fantastisk sesong. De har jobbet sammen, de har støttet hverandre, det har vært latter, begeistring og glede. For ikke å snakke om innsatsvilje, råhet og samarbeid.

Vi har opplevd håndballfester i Kongstenhallen og satt ny publikumsrekord med over 1500 tilskuere. Det har vært spenning, fortvilelse og pur glede og ikke minst stående trampeklapp tilslutt.  Vi Fredrikstad Ballkubb ønsker oss et entusiastisk publikum, da opplever FBK-jentene publikum som den åttende spilleren, og det kan være avgjørende når det koker som verst. Bli med å støtte Fredrikstad håndballen, elitesatsing og flere muligheter for unge sterke jenter.

Ditt bidrag

Du kan gi hvilket beløp du ønsker, men vi velger andeler av 200,-

Avhengig av hvor mange andeler du gir, vil du kunne få utvalgte bonuser som takk for at du stiller opp:

1 andel gir oppføring av ditt navn i samleartikkel.

5 andeler gir invitasjon til Folkets spiller-kveld, der du møter folkets spiller og hovedtrener CK, Christer Karlsson i en hyggelig setting for prat om den kommende sesongen.

40 andeler eller mer, takker vi for med egen statusoppdatering på Facebook.

100 andeler gir FBK-drakt signert av spilleren vi henter

Slik bidrar du

Vipps til nr 90632 (merk innbetaling med navn!)

Direkte til FBKs bankkonto 1105.28.07974 (merk innbetaling med navn!)

Ønsker du å overføre større beløp direkte eller har du spørsmål, kontakt oss på leder@fredrikstadbk.no

Gjennom kampanjen FOLKETS SPILLER vil alle midler gå uavkortet til søket etter ennå en stjernespiller!

 Vi jakter på go-følelsen og jobber stolt sammen