Seier i Fredrikstad cup , andre året på rad for våre 18 åringer! – Fredrikstad
Flotte jenter!

Seier i Fredrikstad cup , andre året på rad for våre 18 åringer!

Også finalen årets Fredrikstad cup jenter 18, ble en spennende kamp. FBK møtte Gimletroll i finalen. Det sto uavgjort til pause, og spenningen var til å ta og føle på. En beundringsverdig egenskap dette unge laget har, er at det aldri gir opp. Det så vi også i tidligere kamper i turneringen.

Andre omgangen ble jevn, og da sluttsignalet gikk sto det 11-10 i vår favør!

Karoline banens beste i finalen.

Helt fortjent ble Karoline Syversen banens beste i finalekampen. Hun gjorde svært godt inntrykk i de innledende kampene og spesielt i kampen mot Lørenskog. Det var derfor veldig fortjent bestemannspris til Karoline.

Vi gratulerer!!

Vi sees i Borgertoget i morgen etter klokka 15.30!