Super andre omgang og seier over Storhamar!! – Fredrikstad

Super andre omgang og seier over Storhamar!!

Vi på tribunen hadde tro på seier i dagens kamp mot Storhamar. Etter en sterk innsats mot Vipers i forrige kamp, burde seier være innen rekkevidde dag. Det ble en jevn første omgang, og lagene fulgte hverandre gjennom hele første omgangen og det sto 13-12 til gjestene til pause.

I andre omgang dro Storhamar fra og det sto 15-12  etter tre minutter. Våre jenter ga seg imidlertid ikke, og da det sto igjen i underkant av ti minutter av kampen sto det igjen uavgjort 22-22. Derfra og inn viser vi igjen lagets styrke i slutten av kamper.  Storhamars stjerner får ikke mye til, og vi drar sakte fra i målprotokollen.   Da Frida setter inn 28-23 målet med minuttet igjen kunne  de 950 tilskuerne feire en ny flott seier. Det ble et trøstemål til Storhamar helt på tampen, og sluttresultatet ble 28-24.

Dermed kan jentene våre gå spillepausen i møte med 14 poeng og kun 2 poeng bak topplagene!!

Kampfakta:

FBK-Storhamar 28-24

(12-13 ved pause)

Kongstenhallen, 950 tilskuere

BB: Martine Moen.

FBKs lag (mål):

Jenny Sandgren- målvakt, A. Andersen (5 mål), C.Pedersen, M. Moen (6 mål), N. Thulin (2 mål), F. Christiansen (3 mål), I. Wernersen (3 mål), H. Thulin (1 mål), K. Syversen (1 mål), M. Fried Hansen (3 mål) M. Berger (4 mål) og L. Karlsson.