Surt tap 27-24 mot Tertnes i Bergen! – Fredrikstad

Surt tap 27-24 mot Tertnes i Bergen!

Dette ble en skikkelig slitekamp. Vi klarer ikke få flyt i angrepsspillet vårt og når en del 50/50-avgjørelser fra dommerne heller ikke går vår vei, så blir det tøft, forteller CK til Fredrikstad Blad  etter kampen.

Før denne kampen  fikk Malo slått opp en gammel skade, og måtte kaste inn håndkle før dagens kamp.

Bare 40 sekunder ut i den andre omgangen måtte Malin forlate banen med et overtråkk på den høyre foten. Vi fant ikke flyten i angrepsspillet og kun en god Jenny  holdt oss inne i kampen. CK var ikke spesielt fornøyd med dømmingen og tok en prat med dommerparet etter kampslutt.

Midtveis i omgangen dro Tertnes i fra og ledet på det meste med seks mål. Våre jenter tok seg i midlertidig sammen og leverte en real sluttspurt. Vi klarte å kutte ledelsen til 26-24 med to minutter igjen å spille – nærmere kom de ikke og serietreeren måtte dermed sette seg på flyet med sesongens andre tap i bagasjen.