Jevn kamp mot Lillestrøm, med thrilleravslutning endte uavgjort! – Fredrikstad
Brukbart fornøyde med uavgjort.

Jevn kamp mot Lillestrøm, med thrilleravslutning endte uavgjort!

Kampen mot Lillestrøm i Kvernhushallen i dag ble, som vanlig mot Lillestrøm, en jevn kamp.  Våre jenter gikk offensivt ut og ledet 4 – 0  fra start. Ikke lenge etter sto det 4-5 og Lillestrøm var plutselig i føringen.  Slik vekslet kampen og til pause ledet vi 8-7.

Andre omgang ble spennende. Mot slutten av kampen fikk vi en 2 minutter, og plutselig var Lillestrøm 3 mål foran i målprotokollen. Men jentene gav ikke opp og hentet mål for mål. Sekundet før sluttsignalet gikk, skjøt Thea Rime, og ballen gikk i nettet. Dermed sikret vi uavgjort 15-15.