Våre fantastiske juniorer klarte det igjen: Nå er det finale i Indre Østfold Reisebyrå cup! – Fredrikstad
Nye jubelsener for våre juniorjenter!

Det ble en slitekamp for våre 18 åringer i dagens semifinale i Indre Østfold Reisebyrå cup i Kongstenhallen.

Innledningsvis gikk vi rett i 2-0 ledelse, men etter det ble vi lenge liggende etter med ett og to mål gjennom stort sett hele kampen.  I slutten av andre omgangen dro jentene frem det lille ekstra, og ved full ordinær tid sto det 20-20.

Kampen gikk til «sudden Death», og FBK trakk startballen. Hanne Fromholt fikk den nødvendige åpningen i det første angrepet og satte ballen sikkert i mål, og dermed var det avgjort, med seier 21-20.

I finalen venter vinneren av Lørenskao og Nordstrand. Vi gleder oss til cup avslutning!