Suksesshelg for våre junior jenter!! Seier i Fredrikstad Cup! – Fredrikstad

Suksesshelg for våre junior jenter!! Seier i Fredrikstad Cup!

Jentene vant alle innledende kamper, og dette resulterte i semifinalespill mot Runar. Dette ble en grei seier.

Frstadcup fra seier i finværet på lørdag

I finalen møtte jentene Byåsen. Dette ble en tøff og jevn kamp, og det sto 3-3 til pause. I andre omgangen virket det i perioder som om Byåsen hadde det lille overtaket, og de ledet med to… Jentene viste en fantastisk lagmoral, og ved full tid sto det uavgjort, og kampen gikk til en ekstraomgang. Her tok jentene føringen, og da det gjensto sekunder av kampen, fikk vi 7 meter. Denne satte Camilla sikkert inn, og sekunder seinere var kampen over og vi hadde vunnet. Emilie sto en knallkamp og ble kåret til finalens beste spiller.