Strålende FBK mot Larvik – i 40 minutter – Fredrikstad

Strålende FBK mot Larvik – i 40 minutter

Det var med stor glede vi i dag skulle ta imot Larvik til Håndballfest i Kongstenhallen, med drøye 1100 tilskuere i hallen var det bare å lene seg tilbake og vente på kampstart.

Med et bra kollektiv klarte FBK jentene faktisk å kjøre kampen, så til pause ledet FBK med 2 mål (12-10) og stemningen i hallen var stor. Ved pause kunne vi se at det var et Larvik lag som ikke var tilfreds med egen prestasjon og en småfrustert trener Gjekstad så at FBK hadde gjort hjemmeleksa si, tålmodige i ankomstspillet og et bra keeper og forsvarspill. Gjekstad klarte også denne gangen å ytre misnøye med dommere og pådro seg et gult kort.

2 omg. startet på samme positive måte, etter 15 min. går jentene opp i en 16 -13 ledelse , og stemningen i hallen er elektrisk, men dessverre skjer det samme som vi har sett flere ganger tidligere i år.  De personlige feilene blir mange og jentene slutter helt å spille kollektivt angrepspill.Det ble vel også tydelig at Larviks jenter er bedre trent, så våre jenter orket rett og slett ikke henge med på slutten. Larvik straffet Fbk veldig hardt på deres personlige feil og løp greit i fra med en 9 måls seier.