Sterk hjemmeseier – Fredrikstad

Sterk hjemmeseier

Onsdag kom Tertnes til Fredrikstad for å hente 2 poeng. Det gikk ikke som planlagt.

En fantastisk forestilling av Fredrikstad jentene endte med seier over Tertnes.

Hjemmelaget tok kommandoen fra start, og ledet 4-0 etter 6 minutter. Tertnes slet mot et kompakt og hardt arbeidene Fredrikstad forsvar.
Fredrikstad er i føringen ut omgangen, og kan gå til pause med en 13-10 ledelse.

I 2. omgang fortsetter Fredrikstad å ha kontroll frem til vel halvspilt omgang, da utligner gjestene til 19-19. Lagene følger hverandre frem til 22-22, men så trekker FBK fra igjen. Med en opplagt Berglind i målet, og Emile fremover, så vinner Fredrikstad en meget viktig 27-23 seier over Tertnes.

FBK rykker opp på en 8. plass på tabellen med 12 poeng, hele 4 lag har nå 12 poeng, så innspurten lover maksimal spenning.