Svensk lærepenge – Fredrikstad

Svensk lærepenge

Søndag var Fredrikstad-jentene på besøk i Gøteborg, hos de regjerende svenske mesterne IK Sävehof. Det startet veldig bra for FBK, med et agresivt og bra forsvarsspill og god innstats fremover de første 20 minuttene, hvor FBK ledet hele veien før de ble tatt igjen på stillingen 10-10. Så falt konstentrasjonen og innsatsen og hjemmelaget kunne gå til pause med en 15-12 ledelse.

2. omgangen begynte som den første sluttet, og FBK jentene fikk en leksjon av de svenske mesterne i hvordan forsvarspill og kontringer skal gjøres. Kampen endte 34-19 til IK Sävehoff.

Men det skal legges at de første 20 minuttene var veldig bra fra FBK sin side. Så det viser at topp nivået til jentene er bra, men bunn nivået er noe som må jobbes med frem til seriestart.

Neste treningskamp for FBK er 28. august kl. 15.30 mot Kärra HF i Kongstenhallen.